Gen rosso konečně v Praze!!!!

22. 2. 2008 8:25
Rubrika: Ze života

Upřímně, ani nevím, jak začít........

Na koncertě v Praze jsem vůbec neměla být, měla jsem jet jen do Brna, ikdyž to pro mě bylo jako pro jejich velkou fanynku hooodně těžký....

Ale nějakým zázrakem a shodou okolností  jsem se včera ráno dozvěděla, že můžu jet i do Prahy!!!!!!

Ještě zajistit nějakou dopravu, ale i to klaplo, a nic nebránilo mému putování do Prahy:-)!

Z Hradce nás jelo 6 aut a po dlouhé a klikaté cestě jsme se sešli v Praze - Letňanech ve Filmových ateliérech areálu Letov. Už po vylezení z auta mě ovládla atmosféra........prostě fanynku v sobě nezapřu, mimo to potkat plno super lidí, co už jsem hooodně dlouho neviděla, to vždycky potěší:-)!

Pak už začal muzikál........nevím, jak to prožívali ostatní, ale pro mě to byla fakt nááádhera......

Jinak se to říci nedá! Prostě jejich nasazení po celé dvě hodiny - to se dá jen obdivovat!!! Písničky jsou krásný, příběh musí aspoň trochu zasáhnout každého...... Po skončení byla možnost posezení či postání v čajovně. Lidí se zdrželo hodně, v milé atmosféře se výborně povídá.......

 Mezi návštěvníky se pohybovali i 3 členové Gen rosso, kteří s úsměvem rozdávali autogramy a s posledním, kterého jsem potkala, jsme si i výborně popovídali! Je z Tanzánie a dozvěděli jsme se spoustu zajímavostí. Bylo to jako povídání s kamarádem:-)!

Jenže čas už kvapil a mě najednou začalo dost lidí pomalu ale jistě tlačit k autům, asi jsem zas zdržovala, za což se všem omlouvám....)

Mimo to jsem se snažila občas fotit, ale jelikož mi to moc nejde, tak mám ve fotoalbu (http://www.signaly.cz/fotkyAlbum.php?albumId=4840) alespoň ty lepší kousky.

No, skoro jsem nemohla usnout a doteď nemůžu vstřebat všechny zážitky, a proto chci ještě povzbudit všechny, který o tom aspoň malinko uvažujou a dostanou se na středeční koncert 27.2. do Brna - neváhejte, vícekrát tu nebudou a stojí to za to!!!!

Když jsem dnes ráno vezla bráchu a ségru na odjezd, protože jedou  na dnešní školní představení Streetlightu, upřímně jsem jim záviděla, hned bych jela znova!!!!!

Zobrazeno 1650×

Komentáře

MariettaND

Pardon, můj první pokus ... Zpívali anglicky, ale běžely tam i české titulky. Jsou supr.

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio